IMG_8252-2.jpg

Onze Adresgegevens

Hotel Mare Liberum
Voorstraat 66
1931 AM Egmond aan Zee
Tel: 072 750 2051
Email: info@hotelmareliberum.nl

Egmond aan Zee(1).jpg

Routebeschrijving Vanaf Amsterdam via de A9

Vanaf Amsterdam via de A9
Volg de richting Alkmaar en neem de afrit Heiloo/Den Helder. Bij de rotonde volgt u eveneens de borden Heiloo/Den Helder. U bevindt zich nu op de N9 (ringweg Alkmaar). Ga bij het derde stoplicht (ter hoogte van Sportpaleis Alkmaar) linksaf, richting Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee slaat u linksaf naar de Voorstraat. U vindt Hotel Mare Liberum aan uw rechterhand.

Strand_ingang.jpg

Routebeschrijving Vanaf Amsterdam via de A10

Volg de richting A10 in de richting Zaandam. Neem de afslag A8 richting Zaanstad en rij vervolgens verder op de N8 richting Krommenie, Uitgeest en Castricum. Volg vanaf Castricum de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee slaat u linksaf naar de Voorstraat. U vindt Hotel Mare Liberum aan uw rechterhand.

frank-mckenna-OD9EOzfSOh0-unsplash.jpg

Routebeschrijving Vanaf Den Helder via de N9

Volg de N9 richting Alkmaar. Neem bij Sportpaleis Alkmaar de afslag naar Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee slaat u linksaf naar de Voorstraat. U vindt Hotel Mare Liberum aan uw rechterhand.

AdobeStock_85685469.jpeg

Routebeschrijving Vanaf Den Oever via A7

Volg de A7 richting Hoorn. Neem de afslag Middenmeer en ga verder op de N242 richting Alkmaar. Bij de rotonde volgt u eveneens de borden Heiloo/Den Helder. U bevindt zicht nu op de N9 (ringweg Alkmaar). Ga bij het derde stoplicht (ter hoogte van Sportpaleis Alkmaar) linksaf, richting Egmond. Volg vanaf deze weg (N512) de borden Egmond aan Zee. Bij het stoplicht bij het binnenrijden van Egmond aan Zee slaat u linksaf naar de Voorstraat. U vindt Hotel Mare Liberum aan uw rechterhand.

Egmond aan Zee(01) - BK.jpg

Parkeren Parkeerkaart tegen voordelig tarief

In Egmond aan Zee geldt betaald parkeren:

  • 1 maart tot 1 november, van 10 tot 19 uur.
  • 1 november tot 1 maart, op zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur. Overige dagen geldt vrij parkeren.

Bekijk hier de plattegronden met parkeerzones.

U kunt op de dag van aankomst vanaf 12.00 uur tot de dag van vertrek 12.00 uur gebruikmaken van een digitale parkeervergunning, via de hotelreceptie, dit kost € 7,00 per nacht. U kunt buiten het hotelterrein parkeren, in zone C en D. Voor of na deze tijden dient u zelf zorg te dragen voor betaling van parkeergelden. Het is niet mogelijk om vooraf een parkeerplaats te reserveren.