Mare Liberum02.jpg

Charmant hotel Aan de rand van Egmond aan Zee

Mare Liberum in Egmond aan Zee is een kleinschalig knus hotel op een fijne locatie. Dichtbij het levendige centrum maar net ver genoeg om te genieten van uw rust. Na een dag aan het strand, wandelen of fietsen door de duinen, of het verkennen van de omgeving kunt u hier heerlijk bijkomen.

Het hotel beschikt over 12 smaakvol ingerichte kamers, voorzien van een eigen verzorgde badkamer met douche. Families zijn uiteraard ook welkom bij ons; een aantal van onze kamers kan samengevoegd worden tot familiekamer. Heeft u interesse in een familiekamer? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072 750 2021.

rootsmarket_vogelkooi.jpg

Zomer in Egmond aan Zee Welkom bij Hotel Mare Liberum

Wilt u deze zomer doorbrengen aan de Noordzeekust? Profiteer dan van ons Zomer Arrangement en geniet van al het moois dat Egmond in de zomer te bieden heeft.

  • Ontdek Egmond aan Zee
  • Vanaf 3 nachten met ontbijt
  • Strandvakantie in Nederland

Vanaf €198,75 p.p.

Info en boeken
Eetzaal-Mare-Liberum02.jpg

De charme van 1903 De faciliteiten van nu

Mare Liberum combineert de charme van een herenhuis met de wensen van de hedendaagse vakantieganger. Het sfeervolle hotel is gelegen aan het begin van het gezellige centrum van Egmond aan Zee. Mare Liberum is gebouwd in 1903 en in 2011, zowel aan de buiten- als de binnenkant, geheel gerenoveerd.

Op de begane grond vindt u de ruime eetzaal waarin ’s ochtends het ontbijtbuffet geserveerd wordt. Hier bevindt zich ook de gezellige salon waar u op uw gemak kunt lezen of tv kijken. Liever lekker buiten zitten en genieten van de bedrijvigheid van Egmond aan Zee? Voor het hotel ligt een terras waar u fijn kunt ontspannen. 

Duintop(1).jpg

Onbezorgd en vertrouwd boeken Voorwaarden gratis annuleren of wijzigen

Wij hebben nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Tot 72 uur vóór de aankomstdag kunt u de reservering gratis* annuleren. Daarna 100% annuleringskosten.

Meer dan 24 uur voor aankomst kunt u eenmalig de boeking kosteloos wijzigen. Binnen 24 uur voor aankomst bent u gehouden € 25,- wijzigingskosten aan ons te betalen.

Voorwaarden

  • Dit geldt voor reserveringen die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).
  • Bij congressen en evenementen gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca Reserveringen, deze kunt u vinden op uw bevestiging.
  • Deze annuleringsvoorwaarden zijn niet geldig bij de (non-refundable) Last Minute Aanbieding.