rootsmarket_vogelkooi.jpg

Zomer in Egmond Genieten aan de Noordzeekust

Wil je deze zomer Egmond aan Zee verkennen? Profiteer dan van ons Zomer Arrangement en ontdek alle prachtige mogelijkheden die Egmond te bieden heeft tijdens de zomer.

  • Ontdek Egmond aan Zee
  • Vanaf 3 overnachtingen inclusief ontbijt
  • Strandvakantie in eigen land

Vanaf €153,75 p.p.

Info en boeken
Mare Liberum02.jpg

Charmant hotel Aan de rand van Egmond aan Zee

Mare Liberum in Egmond aan Zee is een kleinschalig knus hotel op een fijne locatie. Dichtbij het levendige centrum maar net ver genoeg om te genieten van uw rust. Na een dag aan het strand, wandelen of fietsen door de duinen, of het verkennen van de omgeving kunt u hier heerlijk bijkomen.

Het hotel beschikt over 12 smaakvol ingerichte kamers, voorzien van een eigen verzorgde badkamer met douche. Families zijn uiteraard ook welkom bij ons; een aantal van onze kamers kan samengevoegd worden tot familiekamer. Heeft u interesse in een familiekamer? Neem dan telefonisch contact met ons op via 072 750 2021.

Eetzaal-Mare-Liberum02.jpg

De charme van 1903 De faciliteiten van nu

Mare Liberum combineert de charme van een herenhuis met de wensen van de hedendaagse vakantieganger. Het sfeervolle hotel is gelegen aan het begin van het gezellige centrum van Egmond aan Zee. Mare Liberum is gebouwd in 1903 en in 2011, zowel aan de buiten- als de binnenkant, geheel gerenoveerd.

Op de begane grond vindt u de ruime eetzaal waarin ’s ochtends het ontbijtbuffet geserveerd wordt. Hier bevindt zich ook de gezellige salon waar u op uw gemak kunt lezen of tv kijken. Liever lekker buiten zitten en genieten van de bedrijvigheid van Egmond aan Zee? Voor het hotel ligt een terras waar u fijn kunt ontspannen. 

Duintop(1).jpg

Onbezorgd en vertrouwd boeken Voorwaarden gratis annuleren of wijzigen

Wij hebben nieuwe annuleringsvoorwaarden. Zo kunt u zorgeloos uw verblijf boeken en mocht het nodig zijn deze later verplaatsen of annuleren.

Bij aankomst in 2023 is het mogelijk om kosteloos uw verblijfsdatum te wijzigen of om gratis te annuleren tot 3 of 7 dagen voor aankomst. Dit is afhankelijk van de periode waarin uw verblijf valt:

  • van 01-01-23 t/m 30-06-23: tot 3 dagen vóór aankomst 
  • van 01-07-23 t/m 30-09-23: tot 7 dagen vóór aankomst 
  • van 01-10-23 t/m 31-12-23: tot 3 dagen vóór aankomst

Voorwaarden

  • Dit geldt voor reserveringen die u rechtstreeks bij ons hotel boekt (niet bij reservering via een boekingskantoor).
  • Deze annuleringsvoorwaarden zijn niet geldig bij de (non-refundable) Last Minute Aanbieding.
  • Bij annulering binnen de bovengenoemde dagen, en bij feestdagen, evenementen en congressen, gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca Reserveringen.